طرز تهیه سوهان زرند کرمان و یک سوغاتی مقوی

به گزارش مجله 10 از 10، اگر با شنیدن نام سوهان به یاد سوهان های شهر قم می افتید، باید بدانید که این شیرینی خوشمزه، رقیب قدرتمندی هم در زرند کرمان دارد. به علاوه، سوهان زرند کرمان، مزیت هایی نسبت به سوهان قم دارد که قابل توجه است. برای مثال، روغن مورد استفاده در طرز تهیه سوهان زرند کرمان ، بسیار کمتر از سوهان قمی است و بافت لطیف و ترد آن به دندان نمی چسبد. جالب است بدانید که این شیرینی خوشمزه در فهرست آثار ملی یونسکو به ثبت رسیده است و به شکل های مختلف مثل ورقه ای یا لقمه ای عرضه می گردد. چاشنی های اصلی مانند طرز تهیه مسقطی کرمان ، شامل هل و زعفران است، با این حال، شما می توانید این سوغاتی خوشمزه و دلچسب را با طعم های مختلفی مانند سوهان نارگیلی، پسته ای، کنجدی، هلی، عسلی و… تهیه کنید.

طرز تهیه سوهان زرند کرمان و یک سوغاتی مقوی

سوهان زرند کرمان

زمان آماده سازی و تهیهبیش از 48 ساعت
میزان سختیمیانه

طرز تهیه سوهان زرند کرمان

مواد اولیه تهیه انواع سوهان، شباهت زیادی به هم دارد و به طور معمول این شیرینی دلچسب و خوشمزه از پایه آرد، روغن و شکر تهیه می گردد. اما اگر قصد تهیه سوهان زرند کرمان را دارید، باید بدانید که آرد سهن هم در این رسپی، نقش ویژه ای دارد. برای تهیه این آرد که همان آرد جوانه گندم است، دستور زیر را انجام دهید:

  • گندم ها را به مدت 48 ساعت در آبی تمیز بخیسانید و در طول این مدت، مرتباً آب آن را عوض کنید.
  • پس از 48 ساعت، گندم های خیس خورده را داخل پارچه ای تمیز ریخته و مدام پارچه را مرطوب نگه دارید.
  • یک هفته بعد گندم ها جوانه می زنند. با تعویض مکرر آب جوانه ها و قرار دادن آن ها در معرض هوای سرد، طعم جوانه ها را شیرین کنید.
  • در ادامه، جوانه های گندم را روی پارچه ای تمیز در مقابل نور خورشید پهن کنید تا خشک شوند.
  • در نهایت، جوانه های خشک شده گندم را آسیاب کنید تا آرد سهن به دست آید.

در ادامه، مواد لازم و مراحل طرز تهیه این شیرینی خوشمزه سنتی را با هم می خوانیم:

مواد لازم برای تهیه سوهان زرند کرمان

برای درست کردن سوهان به روش کرمانی ها، مواد اولیه زیر را آماده کنید:

مواد لازممیزان مورد احتیاج
آرد گندم1250 کیلوگرم
آرد سهن1250 کیلوگرم
شکر2 کیلو
روغن1250 گرم
زعفران و هلبه میزان لازم

مراحل تهیه سوهان زرند کرمان

طرز تهیه سوهان زرند کرمان شامل مراحل زیر است:

  • مرحله اول: آردها را با هم مخلوط نموده و کمی آب به آن ها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا حالت خمیری و یکدست پیدا نمایند.

نکته: از شل کردن بیش از میزان آرد خودداری کنید. همین میزان که حالت خمیری پیدا کند، کافی است.

  • مرحله دوم: حالا مخلوط آردها را در ظرفی مناسب ریخته و روی حرارت تفت دهید تا حالت خامی آن ها از بین برود.
  • مرحله سوم: در ادامه کار، شکر را به آرد اضافه کنید و هر دو ماده را خوب مخلوط نموده و مرتب هم بزنید.
  • مرحله چهارم: نیم ساعت بعد، روغن را هم اضافه نموده و به هم زدن ادامه دهید. پس از چند دقیقه، زعفران و هل را هم اضافه کنید.
  • مرحله پنجم: به میزان یک گردو از مواد را بردارید و آن را از طریق یک وردنه روی سطحی صاف و تمیز پهن کنید تا به صورت لایه ای نسبتا نازک و یکدست درآید.

آرد جوانه گندم، سرشار از ویتامین های A و B است؛ بنابراین با تهیه و مصرف سوهان زرند می توانید انرژی مورد احتیاج بدن خود را تأمین نموده و در مقابله با مشکلاتی مانند بی خوابی، یائسگی زودرس، اختلالات قلبی و… از آن یاری بگیرید و قوه بینایی خود را تقویت کنید.

سوهان زرندی را از خبرنگاران سفارش دهید…

یکی از راه های تهیه این سوغاتی خوشمزه و سنتی، یاری گرفتن از خبرنگاران است. شما می توانید با مراجعه به این سایت، برترین و تازه ترین سوهان های کرمانی را به صورت آنلاین سفارش دهید. کافی است سفارش آنلاین شیرینی کرمان را در سایت جستجو کنید تا لیستی از برترین تأمین نمایندگان این سوغاتی خوشمزه و تولیدات آن ها در مقابل شما ظاهر گردد.

منبع: اسنپ فود
انتشار: 21 بهمن 1403 بروزرسانی: 21 بهمن 1403 گردآورنده: 10az10.ir شناسه مطلب: 2522

به "طرز تهیه سوهان زرند کرمان و یک سوغاتی مقوی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سوهان زرند کرمان و یک سوغاتی مقوی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید