درگیری پلیس یونان با معترضان در آتن

به گزارش مجله 10 از 10، خبرنگاران: مقام های پلیس یونان اعلام کردند که ماموران پلیس با استفاده از گاز اشک آور سعی در متفرق کردن ده ها نفر از معترضانی داشتند که با بمب های بنزینی به سوی پلیس حمله نموده و اقدام به آتش زدن خودروها و سطل های زباله کردند.

درگیری پلیس یونان با معترضان در آتن

سفر با تور یونان ارزان را از دست ندهید و از نزدیک با سرزمین اسطوره های باستانی آشنا شوید.

به گزارش گروه بین الملل خبرنگاران به نقل از رویترز، درگیری بین پلیس و معترضان یونانی پس از آن درگرفت که معترضان در حمایت از یک آشوب طلب که به اتهام سرقت به زندان محکوم شده دست به تظاهرات زدند.

بر اساس این گزارش نیکوس رومانوس 21 ساله که به اتهام سرقت در ماه اکتبر به زندان محکوم شده و اجازه حضور در کلاس های دانشگاهی را نداشته از 10 نوامبر تاکنون در اعتراض به این حکم در اعتصاب غذا بوده و در بیمارستان بستری شده است.

پلیس اعلام نموده است که بعضی فروشگاه ها و 3 دستگاه خودرو و یک اتوبوس در جریان خشونت های آتن آسیب دیده است. این اتفاقات چهار روز قبل از سالگرد قتل یک نوجوان توسط پلیس یونان در سال 2008 میلادی است که منجر به بدترین آشوب و ناآرامی ها در سال های اخیر در این کشور شد.

پ

منبع: تسنیم
انتشار: 8 مهر 1398 بروزرسانی: 26 آبان 1399 گردآورنده: 10az10.ir شناسه مطلب: 390

به "درگیری پلیس یونان با معترضان در آتن" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "درگیری پلیس یونان با معترضان در آتن"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید