طرز تهیه شیرینی کره ای برای مبتدی ها

به گزارش مجله 10 از 10، اگر برای پخت شیرینی مبتدی هستید، توصیه می کنیم که کار خود را با این طرز تهیه شیرینی شروع کنید.

طرز تهیه شیرینی کره ای برای مبتدی ها

برای درست کردن یک شیرینی خوشمزه خانگی، نیازی نیست که آشپز ماهری باشید؛ چرا که برخی شیرینی ها به راحتی و با کمترین هزینه در خانه آماده می شوند؛ شیرینی کره ای جزو آن دسته از شیرینی هایی به شمار می آید که در کنار مزه بی نظیر آن، به راحتی آماده می گردد؛ برای آشنایی با طرز تهیه شیرینی کره ای، تا انتها این مطلب با خبرنگارانمگ همراه باشید.

https://video.delta.ir/mp4/2023/08/How%20to%20prepare%20Korean%20sweets.mp4

مواد لازم برای تهیه کوکی کره ای

  • کره 100 گرم
  • شکر نصف پیمانه
  • تخم مرغ 1 عدد
  • وانیل نوک قاشق چایخوری
  • نمک
  • آرد یک و نیم پیمانه + دو قاشق سوپخوری
  • بکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری

طرز تهیه بیسکویت کره ای در خانه

اگر می خواهید برای مهمانی های خود یک شیرینی خوشمزه با هزینه کم داشته باشید، شیرینی کره ای انتخاب مناسبی است؛ نام دیگر این شیرینی کوکی فرانسوی است و در صورتی که شما تمام مراحل آن را به درستی انجام دهید، در انتها یک شیرینی کره ای مخصوص خواهید داشت.

مرحله اول تهیه شیرینی کره ای

مهم ترین نکته در طرز تهیه شیرینی کره ای، قرار دادن تمام مواد در محیط است تا به دمای مناسب برسد؛ بعد از آنکه تمام مواد از جمله کره به دمای محیط رسید، آن را در یک کاسه مناسب ریخته و شکر را اضافه کنید

مرحله دوم

ابتدا با استفاده از یک لیسک کره و شکر را کمی مخلوط نموده و بعد با همزن مواد را ترکیب کنید؛ اینگونه دیگر هنگام ترکیب کردن مواد، شکر به اطراف میز کار شما پخش نمی گردد.

مرحله سوم

بعد از آنکه کره و شکر را مخلوط کردید، تخم مرغ را به آن اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا رنگ مواد کرمی رنگ گردد؛ هر چند دقیقه یکبار هم همزن را خاموئش کنید مواد را دورگیری کنید و دوباره هم بزنید.

مرحله چهارم طرز تهیه شیرینی نموده ای

در این مرحله آرد را بعد از سه بار الک کردن به مواد اضافه کنید؛ توجه داشته باشید در این مرحله نیازی به استفاده از همزن نیست و مواد را با لیسک مخلوط کنید. بعد از مخلوط کردن مواد، آن را درون قیف ریخته و روی سینی فر که از قبل آن را چرب نموده و کاغذ رووغنی انداخته شکل دهید؛ در نهایت سینی را درون فر از قبل گرم شده قرار دهید و اجازه دهید شیرینی ها 15 الی 20 دقیقه درون فر بمانند تا به خوبی بپزد.

نکات مهم برای داشتن شیرینی کره ای نرم

  • همه مواد باید به دمای محیط برسند.
  • آرد و نمک و بیکینگ پودر 3 بار الک گردد.
  • حتما از پودر شکر به جای شکر بهره ببرید تا شیرینی لطیف تری داشته باشید.پ

دلیل خشک شدن شیرینی و کوکی

  • مقدار گیری اشتباه مواد و یا کم و زیاد ریختن هریک از آن ها
  • در صورتی که شیرینی به مدت طولانی و با دمای بالا در فر قرار گیرد، سفت می گردد.
  • اگر هنگام اضافه کردن آرد، آن را زیاد هم بزنید، خمیر به روغن می افتد و بعد از پخت، کوکی کره ای ما خشک می گردد.
منبع: پیام دلتا
انتشار: 9 شهریور 1402 بروزرسانی: 9 شهریور 1402 گردآورنده: 10az10.ir شناسه مطلب: 2401

به "طرز تهیه شیرینی کره ای برای مبتدی ها" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه شیرینی کره ای برای مبتدی ها"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید