طرز تهیه شیرینی خوشمزه با سیب و گردو
به گزارش مجله 10 از 10، مافین صبحانه بهترین راه برای آغاز کردن صبحی تازه است. آن ها با سیب، هویج، نارگیل، کشمش و گردو درست می شوند و طعم چاشنی های خوشبو و وانیل آن را همراهی می نماید.
به گزارش، اجازه دهید کمی در خصوص محسنات این مافین صحبت کنیم. این مافین به راحتی درست می گردد و شما نیازی به همزن و دردسر های آن ندارید. طعم و بافت آن به صورتی است که همه آن را دوست خواهند داشت مگر اینکه دیگر خیلی خیلی بد غذا و مشکل پسند باشند. این مافین کلاسیک شایسته توجه است، چون همه چیز های خوب را با خود دارد، پس چرا آن را درست نمی کنید.
آرد گندم کامل: 1 پیمانه
آرد همه کاره: 3/4 پیمانه
نمک: 1/4 قاشق چایخوری
جوش شیرین: 1 قاشق چایخوری
دارچین: 2 قاشق چایخوری
جوز: 1/4 قاشق چایخوری
شکر قهوه ای روشن: 3/4 پیمانه (160 گرم)
روغن مایع: 1/2 پیمانه (120 میلی لیتر)
سس سیب: 1/2 پیمانه
تخم مرغ: 3 عدد بزرگ
اسانس وانیل: 1 و 1/2 قاشق چایخوری
سیب زرد: 1 و 1/4 پیمانه رنده شده
هویج: 1 و 1/4 پیمانه
نارگیل رنده شده: 1/2 پیمانه
گردوی خرد شده: 1/2 پیمانه
کشمش: 1/2 پیمانه
1. فر را با حرارت 375 درجه فارنهایت یا 190 درجه سلسیوس روشن کنید. 15 کاغذ مافین را داخل قالب فلزی خود قرار دهید و کمی با اسپری آشپزی، اسپری کنید تا به مافین ها نچسبند.
2. آرد گندم، آرد همه کاره، جوش شیرین، نمک، دارچین و جوز را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
3. در یک کاسه دیگر، شکر قهوه ای، روغن مایع، سس سیب، تخم مرغ و وانیل را هم بزنید تا زمانی که خوب مخلوط شوند.
4. سیب، هویج و نارگیل را ریخته و بهم بزنید.
5. ترکیب آرد، گردو و کشمش را هم به آن اضافه نموده و کمی بهم بزنید فقط در حدی که ترکیب شوند.
6. خمیر را داخل کاغذ های مافین بریزید. نیازی نیست که سطح آن ها خیلی صاف و مرتب باشد. قالب مافین را در وسط فر قرار داده و به مدت 19 تا 20 دقیقه بگذارید بپزند.
7. ابتدا چند دقیقه بگذارید داخل قالب خنک شوند، سپس آن ها را روی توری خنک کننده بگذارید تا بطور کامل خنک شوند. برای در صورت مصرف نشدن در همان زمان، آن ها را در ظرفی دردار بگذارید.
می توانید فقط از آرد گندم کامل به جای مخلوط دو نوع آرد بهره ببرید. اگر از آرد سفید بهره ببرید بافت و ظاهر آن یکدست تر خواهد شد.
برای سالمتر بودن این مافین، فقط از آرد گندم کامل بهره ببرید، شکر را به 1/2 پیمانه کاهش دهید یا به جای نیمی از آن عسل بهره ببرید. چند قاشق غذاخوری سبوس گندم، جو دوسر یا تخم کتان را برای مغذی بودن به آن اضافه کنید. از روغن زیتون سبک به جای روغن مایع بهره ببرید.
می توانید حتی کدو سبز رنده شده و یا آناناس رنده شده داخل آن بهره ببرید.
برای نگهداری طولانی مدت می توانید آن را در ظرفی دردار گذاشته و به مدت 2 ماه در فریزر نگهداری کنید.
منبع: تابناک
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان