طرز تهیه کیک مرغ؛ یک پیش غذای مجلسی و آسان

به گزارش 10 از 10، کیک مرغ، پیش غذای ساده و بسیار خوشمزه ای است که می توانید بسته به سلیقه خودتان مواد مختلفی در آن بریزید و آن را به شکل دلخوا ه ، از قالبی تا تک نفره تهیه کنید.

طرز تهیه کیک مرغ؛ یک پیش غذای مجلسی و آسان

کیک مرغ از لایه های نان تست و مایه میانی مشابه الویه تشکیل می گردد که ایده مناسبی برای رنگین کردن سفره مجالس و مهمانی ها است و در سری پیش غذاها قرار می گیرد. علاوه براین، ظاهر جالب این غذا که شبیه به کیک است، آن را به گزینه ای عالی برای تزیین میز غذای جشن های تولد تبدیل نموده است. روش های تهیه مختلفی برای کیک مرغ وجود دارد که هرکسی می تواند بر اساس ذائقه یا مواد اولیه در دسترس، روش موردعلاقه خود را انتخاب کند. برای اینکه با طرز تهیه کیک مرغ ساده آشنا شوید، با ادامه این مقاله همراه باشید.

هرآنچه باید درباره کیک مرغ بدانید:

  • طرز تهیه کیک مرغ مرحله به مرحله
  • نکات تهیه کیک مرغ
  • طرز تهیه کیک مرغ دو نفره
  • طعم کیک مرغ

کیک مرغ مرحله به مرحله

مواد لازم:

  • یک بسته نان تست
  • دو پیمانه سینه مرغ پخته و ریش شده
  • یک پیمانه ژامبون مرغ ریز خردشده
  • یک پیمانه گردو خردشده
  • یک پیمانه پیازچه خردشده
  • یک پیمانه خیارشور
  • یک پیمانه سرپر سس مایونز
  • یک پیمانه سرپر ماست چکیده پرچرب
  • سه قاشق غذاخوری آب لیمو
  • نصف پیمانه خامه (اختیاری)
  • نصف پیمانه جعفری (اختیاری)
  • دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • نمک و فلفل به اندازه لازم

طرز تهیه کیک مرغ مرحله به مرحله

1. همه مواد را ریز خرد نموده و با هم مخلوط کنید.

2. مرغ را هم بپزید و تا حد ممکن خیلی ریز، ریش ریش کنید.

3. سس مایونز، ماست چکیده، نمک و فلفل، خامه، آب لیمو و روغن زیتون را با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند.

4. نیمی از این سس را به مواد مرغ و ژامبون اضافه کنید و هم بزنید تا مواد کاملا به خورد هم بفرایند. در این مرحله آن را بچشید تا ببینید که به نمک و فلفل یا ادویه احتیاج دارد یا خیر.

5. دور نان تست را با چاقو جدا کنید و نان ها را کف ظرف سرو بچینید.

6. اندازهی از سس به جای مانده را روی نان های تست بمالید و اندازهی از مایه مرغ و ژامبون روی آن قرار دهید و خوب پهن کنید.

7. قبل از اینکه یک لایه دیگر نان بگذارید، روی مواد را کمی سس بمالید و بعد نان تست را قرار دهید.

8. به همین شکل لایه لایه مواد و نان تست را بگذارید.

9. وقتی آخرین لایه نان را گذشتید، روی کل سطح آن سس بمالید.

10. کیک مرغ را برای چند ساعت در یخچال بگذارید تا مزه ها به خوبی به خورد هم بفرایند.

11. پیش از سرو این پیش غذا می توانید مجددا کمی سس به اطراف آن بمالید و آن را تزیین کنید.

نکات تهیه کیک مرغ

  • کیک مرغ را می توانید به صورت تک نفره نیز آماده و سرو کنید تا بخشی از سینی مزه شما باشد. به عنوان مثال، پس از اینکه کناره های نان تست را گرفتید، نان ها را به شکل مثلث برش بزنید و اندازهی از سس و مواد را بین دو تکه نان قرار دهید و با قرار دادن یک از کاغذ شیرینی در زیر آن، این پیش غذای لذیذ را به شکل شیرینی تر سرو کنید.
  • این غذا را حتما 12 ساعت زودتر درست کنید و در یخچال قرار دهید تا حسابی خوشمزه گردد.
  • یادتان باشد که کیک را در ظرف در بسته نگهداری کنید تا نان آن خشک و بیات نگردد.
  • در طرز تهیه کیک مرغ و گردو می توانید از هر نوع مواد دیگری نظیر سیب زمینی، تخم مرغ، هویج، نخود فرنگی، ذرت، شوید و... نیز بهره ببرید.
  • برای تهیه این کیک بهتر است از سینه مرغ بهره ببرید و برای اینکه طعم خوبی داشته باشد، آن را با پیاز، ادویه و نمک و فلفل بپزید. سپس گوشت مرغ را ریش ریش کنید یا داخل غذاساز بریزید تا حسابی خورد گردد.
  • برای تزیین آن، از کناره های نان یاری بگیرید و به جای اینکه آن ها را دور بریزید، اضافه های نان را در اطراف کیک مرغ بچینید یا اینکه آن ها را خورد کنید و روی کیک بپاشید.
  • اگر در پی طرز تهیه کیک مرغ رژیمی هستید، کافی است به جای سس مایونز از ماست چکیده استفاده نموده یا اندازه سس مایونز را به اندازه زیادی کاهش دهید و ماست چکیده را جایگزین آن کنید.
  • از مواد اولیه سالاد الویه یا سالادهای سرد می توانید برای مایه این کیک بهره ببرید و با کمی خلاقیت، یک غذای تکراری را به غذایی شیک و مجلسی تبدیل کنید.
  • مایه کیک مرغ تقریبا باید غلظتی مشابه سالاد الویه داشته باشد.
  • پس از آنکه روی سطح کل کیک را با سس مایونز یا ترکیب سس و ماست چکیده پوشاندید، می توانید از کاهوی ریز خردشده، پیازچه، ترب حلقه شده، گردو و... برای تزیین کیک مرغ بهره ببرید. علاوه بر این، برای اینکه روکش روی کیک رنگی باشد، می توانید کمی آب لبو یا رنگ خوراکی به سس بزنید و سپس آن را روی کیک بمالید.

کیک مرغ دو نفره

مواد لازم:

  • هشت عدد نان تست
  • یک عدد سینه یا ران مرغ
  • دو قاشق غذاخوری تره خردشده
  • یک عدد تخم مرغ آب پز
  • دو قاشق غذاخوری سس مایونز
  • سه قاشق غذاخوری ماست خامه ای
  • یک چهارم لیوان گردو (دلخواه)
  • نمک و فلفل

طرز تهیه کیک مرغ دو نفره

1. دور نان های تست را ببرید و در قالب بچینید که می تواند هر ظرفی باشد.

2. مرغ رو بپزید و ریش کنید و همراه با تخم مرغ آب پز، مایونز و ماست خامه ای در میکسر یا غذاساز بریزید.

3. در ادامه تره خردشده، نمک و فلفل را اضافه و خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند.

4. نصف این مایه را روی نان ها بریزید.

5. یک لایه نان روی این مایه قرار دهید و بقیه مایه را روی آن بمالید.

6. گردوها را خورد کنید و نیمی از آن را روی این مایه بریزید.

7. روی آن یک کیسه فریزر بگذارید و یک بشقاب یا ظرف سنگین روی آن قرار دهید. دلیل گذاشتن کیسه فریزر برای این است که مایه کیک به ظرف رویی نچسبد.

8. کیک مرغ را برای 10 تا 12 ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند؛ به این ترتیب، مواد به خورد هم می فرایند و می توانید آن را کاملا قالبی درآورید.

9. پس از این مدت می توانید آن را برش بزنید و با مابقی گردوهای خردشده و زیتون و گوجه گیلاسی تزیین و سرو کنید.

طعم کیک مرغ

ما ایرانی ها عاشق مهمانی و دورهمی هستیم و همواره برترین ها را برای عزیزان خود مهیا می کنیم. از آنجا که طرز تهیه کیک مرغ و سبزیجات بسیار ساده است، گزینه ای عالی برای پیش غذا یا حتی عصرانه به شمار میرود و با تزیینی مجذوب کننده می توانید باعث تحسین دیگران شوید.

ضمن اینکه این غذای خیلی خوشمزه و شیک حاوی مواد غذایی پرخاصیتی است که بسیار مقوی است و می توان آن را به عنوان یک ناهار یا شام سبک سرو کرد.

در این مقاله از خبرنگاران کوشش کردیم شما را با طرز تهیه کیک مرغ مجلسی آشنا کنیم و امیدواریم که تا به این جای کار برای درست کردن این غذا یا پیش غذای دلچسب ترغیب شده باشید. اگر آیا تا به امروز پیروز به تهیه این کیک شده اید، در زیر همین مقاله حتما تجربیات خود را با مخاطبان ما به اشتراک بگذارید. علاوه بر این می توانید از فرایند تهیه کیک مرغ عکاسی کنید و با تگ کردن خبرنگاران در اینستاگرام ([email protected])، عکس غذای خود را برای ما ارسال کنید.

منبع: کجارو / cafechokolat.ir / cheftayebeh.ir
انتشار: 27 اسفند 1400 بروزرسانی: 27 اسفند 1400 گردآورنده: 10az10.ir شناسه مطلب: 2105

به "طرز تهیه کیک مرغ؛ یک پیش غذای مجلسی و آسان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کیک مرغ؛ یک پیش غذای مجلسی و آسان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید