این سوپ چهار فصل شما را لاغر می نماید
به گزارش مجله 10 از 10، کرفس از جمله سبزیجات خوش طعم پرخاصیت است که در فصول مختلف سال یافت می گردد.
اگر اهل سوپ هستید، حالا که هوا گرم است، اما سوپ و آش همچنان می چسبد، سوپ جو را با طعم کرفس بپزید.
مواد لازم
6 عدد ساقه کرفس
یک پیمانه جو
2 ق س برنج
2 پیمانه آب مرغ
به میزان لازم آب
به میزان لازم نمک و فلفل
به میزان لازم آبلیمو
1. جو را شسته، به مدت یک ساعت در میزانی آب خیس کنید.
2. ساقه های نازک تر کرفس را جدا نموده و خوب بشویید. برگ ها را جدا کنید و ساقه ها را به صورت نگینی ریز کنید. میزانی از برگ های کرفس را خرد نموده و انواع جوان تر و نازک تر را هم برای تزئین سوپ (هنگام سرو کردن) بهره ببرید.
3. برنج ها را بشویید. قابلمه مناسبی را آماده نموده و میزانی آب داخل آن بریزید و روی اجاق بگذارید، پس از جوش آمدن آب، کرفس های خرد شده، جو و برنج خیس خورده را به آن اضافه کنید و بگذارید روی حرارت ملایم بپزد. در میانه پخت، آب مرغ را که از قبل آماده نموده اید به سوپ اضافه کنید و نمک و فلفل هم به دلخواه بیفزایید و بگذارید سوپ حسابی جا بیفتد.
یه جور دیگه
اگر برای پخت این سوپ عجله دارید از جوی پرک بهره ببرید. جوی پرک زودتر می پزد. البته اگر از دیگ زودپز برای پخت جو بهره ببرید، سرعت پخت آن چند برابر می گردد.
اگر آب مرغ در دسترس ندارید، می توانید از عصاره مرغ بهره ببرید. در این صورت باید میزان نمک سوپ تان را کمتر بریزید، چون عصاره ها معمولا نمک دارند. پس دقت کنید تا سوپ تان شور نگردد.
فوت وفن
اگر برنج ها دانه شکسته باشند بهتر است. در غیر این صورت می توانید برنج را به مدت یک تا دو ساعت خیس نموده و با دست دانه ها را له کنید.
منبع: همشهری آنلاین
منبع: فرارو