مروری بر غذاهای تایلندی

به گزارش مجله 10 از 10، در تور تایلند به شما توصیه از غذای خارجی نترسید و طعم یک غذای تایلندی را بچشید. غذاهای تایلند به دلیل قرار گرفتن این کشور در میان چین و هند، ترکیبی از غذاهای این دو کشور است.

مروری بر غذاهای تایلندی

در فرهنگ مردم تایلند ساندویچ یک میان وعده است و صرف برنج برای غذای آنها بسیار پراهمیت است. همچنین مردم تایلند زمان خاصی برای اینکه نشسته و غذا بخورند، در نظر نمی‌گیرند و هر زمان احساس گرسنگی کنند غذا میل می‌کنند، که این مسئله را در تور تایلند در کنار دکه‌های غذاهای خیابانی بیشتر متوجه خواهید شد. به همین دلیل هم استفاده از این جمله در میان آنها متداول است: چیزی خوردی؟ برای خارجیان وجود چندین کاسه کوچک با سس های مختلف در کنار غذاهای تایلندی کمی عجیب است اما در واقع مردم تایلند دوست دارند، غذاهایی با طعم‌های مختلف بخورند.

 در تور تایلند به شما توصیه می‌کنیم در کنار غذا از میوه‌های خوشمزه تایلندی نیز میل کنید.

غذا در تایلند معمولا بخارپز شده یا تفت داده می شود. برخی از موادی که در آشپزی تایلندی بسیار رایج سیر، فلفل قرمز، برگ لیمو، شیر نارگیل، تمرهندی، زنجبیل، فلفل سیاه، ریحان، زردچوبه، زیره سبز، آب لیمو و سس ماهی هستند. غذای اصلی تایلند، برنج به ویژه برنج سفید می‌باشد که تقریبا در همه وعده‌های غذایی کاربرد دارد و سایر غذاها نیز اکثرا با آن صرف می‌شوند. پس از آن، رشته، کاری و نیز ماهی و میگو در غذاهای این کشور دیده می‌شود که دلیل آن نیز وجود خلیج تایلند و هم چنین رودخانه‌های بسیار در این کشور است که وابستگی غذاهای تایلندی را به موجودات و گیاهان دریایی را در این مردم نشان می‌دهد. در تور تایلند به شما توصیه می‌کنیم طعم غذاهای دریایی تایلندی را بچشید . در تایلند غذا یکباره و باهم سرو می شود. غذای مناسب تایلندی سوپ، خوارک کاری با ادویه یا سالادی ادویه دار، سس همراه با ماهی و سبزیجات است.اگر سوپ ادویه دار باشد، غذایی بدون ادویه را جایگزین کاری کرده چرا که باید هارمونی طعم و ترکیب در هر غذا و هم چنین میان تمام غذاها با هم وجود داشته باشد.

انتشار: 17 مهر 1396 بروزرسانی: 26 آبان 1399 گردآورنده: 10az10.ir شناسه مطلب: 12

به "مروری بر غذاهای تایلندی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مروری بر غذاهای تایلندی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید