همه چیز درباره غذای تایلندی

به گزارش 10 از 10، غذاهای تایلندی یکی از بهترین جاذبه‌های هستند که در تور تایلند لحظه آخری باید طعم آن‌ها را بچشید. غذاهای تایلندی بسیار خوشمزه هستند و باید طعم آن‌ها را بچشید و هر چه قدر از طعم تعریف بشنوید کافی نیست.

همه چیز درباره غذای تایلندی

غذای تایلندی به دلیل قرار گرفتن این کشور در میان چین و هند، آمیزه‌ای از غذاهای این دو کشور می‌باشد. غذا در تایلند وعده مشخصی نداشته و معمولا بخارپز شده یا تفت داده می‌شوند. سیر، ‌فلفل قرمز، برگ لیمو، شیر نارگیل، تمر هندی، زنجبیل، فلفل سیاه، ریحان، زردچوبه، زیره سبز، آب لیمو و سس ماهی از مواد تازه‌ای هستند که در غذاهای تایلندی از آن‌ها استفاده می‌شود.

در تایلند غذا یکباره و با هم سرو می‌گردد. غذای مناسب تایلندی شامل سوپ، خوراک کاری با ادویه یا سالادی ادویه دار، سس همراه با ماهی و سبزیجات است. اما اگر سوپ ادویه‌دار باشد، غذایی بدون ادویه را جایگزین کاری می‌کنند زیرا باید هارمونی طعم و ترکیب در هر غذا و هم چنین میان تمام غذاها با هم به چشم می‌خورد که در کنار این غذاها معمولا سالادی تند و چندین سس مختلف برای انواع این غذاها و نیز دسری شیرین و یا میوه های تازه در تور تایلند لحظه آخری به چشم می‎خورند.

غذای اصلی تایلند، برنج به ویژه برنج سفید است که تقریبا در همه وعده های غذایی آن‌ها دیده می‌شود. پس از آن رشته، کاری، و ماهی و میگو در غذاهای این کشور زیاد کاربرد دارند. 

آشپزی سنتی تایلند معمولا به شکل آب پز، کباب کردن یا پختن بوده اما در طول سال ها با تاثیر از چینی‌ها، سرخ کردن و تفت دادن هم وارد آن شده است. فلفل را هم پرتغالی‌هایی که در قرن هفدهم از امریکای جنوبی به تایلند سفر کرده‌اند، با خود به همراه دارند.

انتشار: 1 مهر 1396 بروزرسانی: 26 آبان 1399 گردآورنده: 10az10.ir شناسه مطلب: 9

به "همه چیز درباره غذای تایلندی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "همه چیز درباره غذای تایلندی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید