طرز تهیه کوکو جعفری، مقرون به صرفه و ساده

به گزارش مجله 10 از 10، این کوکو بسیار ساده است و با چند قلم مواد می توانید یک کوکو فوق العاده داشته باشید. جعفری یکی از سبزیجات بسیار پر کاربرد در صنعت آشپزی است.

طرز تهیه کوکو جعفری، مقرون به صرفه و ساده

کوکو جعفری یکی از انواع کوکوها است که با جعفری و سیب زمینی تهیه می گردد و عطر و طعم بسیار خوبی دارد. شما می توانید جعفری را در تمام فصول به صورت تازه یا خشک شده برای تهیه انواع غذا ها بهره ببرید. از خواص خوب جعفری می توان به درمان اسهال و منظم شدن قاعدگی اشاره نمود. اگر دوست دارید یک کوکو ساده با طعم متفاوت تهیه کنید کوکو جعفری را در فکر داشته باشید. با خبرنگاران همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه کوکو جعفری

  • جعفری خردشده 2 لیوان
  • پیازچه 2 ساقه
  • تره و نعنا خردشده 1 قاشق غذاخوری
  • پیاز 1 عدد
  • سیر 3 حبه
  • سیب زمینی میانه 1 عدد
  • تخم مرغ 3 عدد
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه کوکو جعفری

مرحله اول

ابتدا برگ جعفری را پاک کنید. برای داشتن 2 لیوان جعفری ساطوری شده به 1 الی 2 دسته جعفری احتیاج دارید. جعفری را بعد از پاک کردن خوب بشویید و ساطوری کنید. پیازچه و نعنا و تره را نیز بشویید و خرد کنید.

مرحله دوم

سیب زمینی را پوست بگیرید و رنده ریز بزنید و داخل یک صافی بریزید و خوب فشار دهید تا آب آن خارج گردد. سیر ها را نیز پوست بگیرید و رنده یا پوره کنید. یک پیاز بزرگ را رنده ریز بزنید و آب آن را بگیرید.

مرحله سوم

داخل کاسه جعفری و سبزی ها و سیب زمینی و پیاز و سیر خردشده را به همراه ادویه ها بریزید و خوب مخلوط کنید. تخم مرغ ها را اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید تا منسجم گردد. اگر احساس کردید مواد خیلی شل بود می توانید کمی آرد اضافه کنید و اگر خیلی سفت بود 1 تخم مرغ زده شده را کم کم اضافه کنید.

مرحله چهارم

داخل یک تابه کمی روغن بریزید و مواد کوکو را اضافه و خوب سطح آن را صاف کنید. در تابه را بگذارید و اجازه دهید به مدت 5 الی 10 دقیقه خوب خودش را بگیرد. سپس در تابه را بردارید و با یاری کفگیر کوکو را برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ گردد. اگر به شام های سبک علاقه دارید، فلافل با سیب زمینی، مقرون به صرفه و خوشمزه را بخوانید.

نکات کلیدی در تهیه کوکو جعفری

  • به دلخواه می توانید به مواد کوکو کمی گردو خردشده و زرشک اضافه کنید.
  • افزودن کمی نعنا و تره برای خوشمزه تر شدن این کوکو است.
  • می توانید به جای سیر از پودر آن نیز بهره ببرید.

پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای آشپزی بیشتر با خوردن این نوشیدنی حتما یخ می زنید را بخوانید.

منبع: پیام دلتا
انتشار: 28 تیر 1401 بروزرسانی: 28 تیر 1401 گردآورنده: 10az10.ir شناسه مطلب: 2208

به "طرز تهیه کوکو جعفری، مقرون به صرفه و ساده" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کوکو جعفری، مقرون به صرفه و ساده"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید