طرز تهیه کوکوی گیلانی با مرغ
به گزارش مجله 10 از 10، کوکو یکی از وعده های بسیار آسان است که می توانید برای ناهار یا شام آن را تهیه کنید. این کوکو خوشمزه با طعم فوق العاده را می توانید به همراه برنج یا نان تازه سرو کنید.
کوکو گیلانی یکی از کوکو های بسیار خوشمزه و ساده است که می توانید به راحتی در خانه تهیه کنید. افزودن گردو طعم این کوکو را خوشمزه تر می نماید. در گیلان تنوع غذایی بسیار بالا و بیشتر غذا های این استان لذیذ و همه پسند است. با خبرنگاران همراه باشید تا طرز تهیه کوکو گیلانی با مرغ را یاد بگیرید.
مواد لازم برای تهیه کوکو گیلانی با مرغ
- تخم مرغ 4 عدد
- سیب زمینی 3 عدد
- پیاز داغ 3 قاشق غذاخوری
- گردو خردشده 3 قاشق غذاخوری
- زعفران دم نموده به میزان لازم
- سینه مرغ 1 عدد
- نمک، فلفل سیاه، پاپریکا 1 قاشق چای خوری
طرز تهیه کوکو گیلانی با مرغ
مرحله اول
ابتدا باید سینه مرغ را به همراه 1 عدد پیاز و کمی نمک تفت دهید تا تغییر رنگ دهد. سپس روی مرغ آب جوش بریزید و بگذارید تا سینه مرغ بپزد. بعد از خنک شدن مرغ آن را از آب خارج و بعد ریش ریش کنید.
مرحله دوم
تخم مرغ ها را به همراه ادویه ها داخل یک کاسه بریزید و با چنگال هم بزنید تا از لختگی خارج گردد. سپس سیب زمینی را پوست بگیرید و به صورت مکعبی خرد کنید. می توانید رنده درشت نیز بکنید و به مواد تخم مرغی اضافه نمایید و هم بزنید تا مواد با هم مخلوط گردد.
مرحله سوم
در ادامه گردو خردشده و پیاز داغ را به مواد فوق اضافه کنید و هم بزنید. سپس کمی زعفران دم نموده برای خوش رنگ شدن کوکو بهره ببرید و مرغ ریش شده را بریزید و خوب هم بزنید.
مرحله چهارم
در ادامه داخل تابه کمی روغن بریزید و صبر کنید تا داغ گردد. سپس مایه کوکو را داخل تابه پهن و روی کوکو را صاف کنید و زمان دهید تا یک طرف کوکو بپزد. بهتر است در تابه را بگذارید تا یک طرف کوکو بپزد، سپس با یاری کفگیر برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ گردد. اگر به غذاهای ایرانی علاقه دارید، دمپختک ماش، سالم و مقوی را بخوانید.
نکات کلیدی در تهیه کوکو گیلانی با مرغ
- این کوکو را باید به صورت ضخیم داخل تابه بریزید.
- می توانید از 1 قاشق غذاخوری زرشک بهره ببرید.
- 1 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر هم کوکوی شما را پوک می نماید.
پیشنهاد مطالعه: برای تماشا مطالب بیشتر از آشپزی اسنک با نان باگت را بخوانید.
منبع: پیام دلتا