طرز تهیه جوجه چینی؛ بیخیال لاغری شوید
به گزارش مجله 10 از 10، جوجه چینی هرچند غذای سنگینی است اما طعم آن آنقدر جذاب است که هر چند وقت یک بار باید درستش کنیم.
با ما همراه باشید و با تور چین از شگفت انگیزترین کشور دنیا دیدن کنید بر روی دیوار چین سلفی بگیرید، از قصر ممنوعه دیدن کنید و در خیابان شانگهای پیشرفته ترین آسیا قدم بزنید.
جوجه چینی را معمولا در رستوران ها و آن هم نه در همه رستوران ها بلکه یک جای مطمئن و خاص می خوریم؛ چرا که هم غذای چربی است هم فرایند پخت آن به شکلی است که باید به آشپزش اطمینان کامل داشته باشیم.
مواد لازم برای تهیه جوجه چینی:
پیاز: 1 عددشیر: ½ لیوانتخم مرغ: 2 عددلیمو ترش: 1 عددسینه مرغ: 2 عددآرد گندم: به اندازه کافیروغن مایع: به اندازه کافیماءالشعیر کلاسیک: 1 لیوانبکینگ پودر: 1 قاشق چایخورینمک و فلفل سیاه: به اندازه کافیخمیر مایه فوری: 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه و دستور پخت جوجه چینی:
1. ابتدا در قابلمه ای شیر را می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا ولرم گردد و بعد خمیر مایه را به آن اضافه می کنیم. سپس زرده تخم مرغ ها را از سفیده آنها جدا می کنیم و در کاسه ای جداگانه می ریزیم و سفیده ها را با همزن خوب می زنیم تا کف کند و زمانی که کاسه را برمی گردانیم سفیده از آن بیرون نریزید. بعد زرده ها را با ماءالشعیر به سفیده اضافه و با هم مخلوط می کنیم تا منسجم شوند و آن وقت شیر و خمیر مایه را که با هم مخلوط نموده بودیم به مایه تخم مرغ اضافه می کنیم
2. بکینگ پودر را نیز روی مایه می ریزیم و مواد را مخلوط می کنیم و آرد گندم را کم کم اضافه می کنیم تا در مایه گلوله نگردد. به حدی آرد گندم می ریزیم تا مایه غلظتی شبیه ماست به خود بگیرد. در آخر مقداری نمک و فلفل به سس آماده شده مان اضافه می کنیم و به مدت 1 الی 2 ساعت در یخچال قرار می دهیم. سینه های مرغ را روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و از گوشت مرغ رشته هایی به عرض 2 سانت و طول 4 سانت برش می دهیم.
3. سپس رشته های برش داده شده سینه مرغ را در کاسه ای عظیم قرار می دهیم و پیاز را پوست می گیریم، آبکش می کنیم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم و روی سینه مرغ ها می ریزیم و بعد لیمو ترش را روی سینه مرغ می ریزیم و نمک، فلفل سیاه و مقداری روغن مایع روی آن می ریزیم و با دست مواد را به سینه مرغ ها آغشته می کنیم.
4. روی کاسه سلفون می کشیم و به مدت 30 دقیقه در یخچال می گذاریم تا طعم دار گردد. سس را از یخچال بیرون می آوریم و ترجیحا در تابه ای کوچک و گود روغن سرخ کردنی تا حدی می ریزیم که مرغ های برش خرده در آن شناور باشند و روی حرارت کم تابه را می گذاریم تا به مرور زمان داغ گردد. سپس برش مرغ ها را دانه دانه بر می داریم و در سس قرار می دهیم تا کاملا آغشته به سس گردد و بعد در روغن داغ قرار می دهیم تا مغز پخت و سرخ شوند. جوجه چینی های سرخ شده را زمانی که از روغن بیرون می آوریم در صافی یا روی دستمال تمیز قرار می دهیم تا روغن اضافه آن خارج گردد.
منبع: جام جم آنلاین