طرز تهیه اسپاگتی فوری و خوشمزه در هشت دقیقه با پنیر موزارلا تازه
به گزارش مجله 10 از 10، این طرز تهیه اسپاگتی فوری تنها هشت دقیقه زمانتان را خواهد گرفت و در نتیجه اش یک بشقاب خوشمزه و سالم است. هنگامی که در جمع دوستان و نزدیکان مان صحبت از غذا می گردد، همواره افرادی پیدا می شوند که هوادار غذاهای فوری هستند. این دسته افراد که معمولا دانشجو یا کارمند با ساعت کاری بالا هستند، حتما انواع اسپاگتی و پاستا را در فهرست غذاهای فوری و البته بسیار محبوب خود قرار می دهند. نکته ای که در پخت این قبیل غذاها وجود دارد، تغییر دادن طعم همیشگی و روتین آن ها است؛ چرا که طعم همیشگی و معمول این دسته غذاها پس از مدتی خسته کننده می گردد و به قول معروف دل طرف را می زند.
اسپاگتی از آن دسته غذاهایی است که می توانید آن را با انواع سس ها تهیه کنید و هیچ وقت از طعم آن خسته نشوید. اسپاگتی در هشت دقیقه تنها یک غذای فوری و بدون زحمت نیست بلکه نشان دهنده هنر آشپزی شما است و تجربه ای از انواع مزه ها را برای شما فراهم می نماید که حتی در روزهای کسل کننده و کوتاه پاییزی، یادآور روزهای گرم و پر انرژی تابستانی خواهد بود. در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه اسپاگتی فوری را با پنیر موزارلا به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه اسپاگتی فوری در هشت دقیقه
- اسپاگتی 400 گرم
- لیمو یک عدد
- پیاز قرمز(ریز خرد شده) یک عدد
- شکر یک قاشق چای خوری
- گوجه گیلاسی رسیده قرمز 500 گرم
- برگ ریحان 30 گرم
- پیازچه (خرد شده) 20 گرم
- پنیر موزارلا توپی کاله خرید آنلاین 200 گرم
- دانه کاج (به دلخواه) 30 گرم
- دانه ذرت شیرین (به دلخواه) سه قاشق غذاخوری
طرز تهیه اسپاگتی فوری در هشت دقیقه با پنیر موزارلا تازه
مرحله اول
اسپاگتی از معروف ترین غذاهای ایتالیایی است که حتی خوردن آن به روش ایتالیایی ها هم آداب خاص خودش را دارد. این غذای خوشمزه یکی از غذاهای محبوب بین بچه ها است که البته انواع گوناگون و هیجان انگیزی دارد که چند نوع از آن ها را مثل اسپاگتی اسپایسی با طعم سیر یا اسپاگتی با سبزیجات و قارچ را قبلا به شما آموزش داده ایم|، امروز اما نوبت به طرز تهیه یک اسپاگتی فوری است. برای آغاز یک کاسه میانه بردارید و آب و پوست رنده شده یک عدد لیمو را داخل آن بریزید. یک عدد پیاز قرمز را ریز خرد کنید و داخل کاسه بریزید.
مرحله دوم
سپس به اندازه لازم نمک و فلفل اضافه کنید. به مدت 10 دقیقه مواد را کنار بگذارید تا پیاز کمی نرم گردد. یک قابلمه میانه را از آب پر کنید و اندازهی نمک به آب اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید و صبر کنید تا آب به جوش بیاید. اسپاگتی را اضافه کنید و مطابق دستورالعمل روی بسته بندی بپزید.
مرحله سوم
یک عدد فلفل قرمز را از وسط نصف کنید و تخم های داخل آن را خارج کنید و فلفل را ریز خرد کنید. فلفل قرمز خرد شده و اندازهی شکر را به مخلوط پیاز و آبلیمو اضافه کنید و همه مواد را خوب هم بزنید. ریحان را هم اضافه کنید. مزه مواد را بچشید و در صورت احتیاج نمک، فلفل و آبلیموی بیشتری اضافه کنید.
مرحله چهارم
وقتی اسپاگتی پخته شد، آن را آبکش کنید. اندازهی روغن زیتون روی اسپاگتی پخته شده بریزید و آن را کنار بگذارید و اجازه دهید تا مدتی خنک گردد. سپس یک کاسه بزرگ بردارید و اسپاگتی را داخل آن بریزید و مخلوط پیاز، آب لیمو و فلفل را به اسپاگتی اضافه کنید.
مرحله پنجم
گوجه گیلاسی ها را خوب بشویید و هر کدام را به چهار قسمت تقسیم کنید و به باقی مواد اضافه کنید. اگر بخواهید می توانید در این مرحله دانه های کاج و ذرت شیرین را نیز به مواد داخل کاسه اضافه نموده و خوب هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.
مرحله ششم
بشقاب های مورد نظر خود را بردارید و اندازهی از اسپاگتی را داخل آن ها بریزید. سپس 200 گرم پنیر موزارلا توپی کاله را به آرامی برش بزنید و روی اسپاگتی بریزید و نوش جان کنید.
فوت و فن های طرز تهیه اسپاگتی فوری
- برای بهتر شدن طعم سس، می توانید فلفل قرمز را از پیش کباب کنید و پس از خرد کردن به سس اضافه کنید.
- برای لذیذ تر شدن طعم اسپاگتی، می توانید در خاتمه نصف قاشق غذاخوری روغن زیتون روی اسپاگتی بریزید.
- در صورتی که پنیر موزارلا در دسترس شما نیست، می توانید از پنیر فتا سیامزگی بهره ببرید.