جشنواره غذای اکو، جاده ابریشم، اتفاقی بزرگ در حوزه گردشگری

به گزارش 10 از 10، بنا به اعلام معاون گردشگری کشور، جشنواره غذای اکو-جاده ابریشم اتفاق بزرگی در حوزه گردشگری و فرصتی برای معرفی ظرفیت های هر یک از استان های کشور است.

جشنواره غذای اکو، جاده ابریشم، اتفاقی بزرگ در حوزه گردشگری

محمد محب خدایی معاون جهانگردی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و جهانگردی شامگاه پنجشنبه 13 اردیبهشت در مراسم اختتامیه چهارمین جشنواره بین المللی غذای اکو-جاده ابریشم در زنجان گفت:

با همتی که مسئولان استان زنجان به خرج دادند، این اتفاق مهم جهانگردی رخ داد تا اکو برای تمدید این برنامه در سال های آینده در زنجان بیشتر پیشگام باشد و ثابت تر عمل کند.

وی افزود:

ما در سطح کشور باید بیشترین اشتغال را در بخش جهانگردی ایجاد کنیم.

او افزود:

امیدواریم با این همت و تلاشی که در زنجان وجود دارد، در آینده نزدیک بتوان شاهد حضور بیشتر جهانگردان بود.

معاون جهانگردی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و جهانگردی ادامه داد:

نزدیکی زنجان به تهران که یکی از استان های مهم جهانگرد فرصت کشور است، حضور بیشتری برای استفاده از ظرفیت های بی بدیل تاریخی و طبیعی زنجان در بازه های زمانی مختلف رقم خواهد زد.

او خاطرنشان کرد:

امروز شاهدیم که کشورهای متعددی با مشترکاتی در کنار هم هستند و یک ذائقه و هنر را به نمایش می گذارند و همین موضوع هم موجب شده تا در زنجان بتواند چنین رویداد مهمی بود.

معاون جهانگردی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و جهانگردی استان زنجان گفت:

امید می رود این همدل بودن در همه حوزه ها شکل گیرد، استعدادهای بزرگی در تمام استان ها وجود دارد و در آینده نزدیک این ظرفیت ها کمک کنند تا کشور شاهد افزایش جهانگردان داخلی و خارجی باشد.

منبع: کجارو / میراث آریا
انتشار: 10 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 10 اردیبهشت 1401 گردآورنده: 10az10.ir شناسه مطلب: 2140

به "جشنواره غذای اکو، جاده ابریشم، اتفاقی بزرگ در حوزه گردشگری" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "جشنواره غذای اکو، جاده ابریشم، اتفاقی بزرگ در حوزه گردشگری"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید