باید و نبایدهای حیاتی در مصرف سیر و سیب زمینی

به گزارش مجله 10 از 10، یک متخصص تغذیه نسبت به خطرات خوردن سیر و سیب زمینی برای گروهی از افراد هشدار داد.

باید و نبایدهای حیاتی در مصرف سیر و سیب زمینی

اینا زیکینا متخصص تغذیه، در مصاحبه ای گفت: سیر، با وجود فواید زیادی که برای سلامتی دارد، یک ماده غذایی بسیار سرکش برای انسان است.

واینا زیکینا اضافه کرد: افرادی که از زخم معده حاد، پانکراتیت و وجود سنگ در کیسه صفرا رنج می برند، نباید زیاد سیر بخورند؛ زیرا سیر ترشح آب معده و صفرا را تحریک می نماید و این عمل ممکن است عوارض این بیماری ها را تشدید کند.

یلنا گویکینا متخصص غدد داخلی نیز روش های پخت و خوردن سیب زمینی را ارزیابی کرد.

به گفته او، خوردن سیب زمینی با پوست جایز نیست؛ زیرا در پوست سیب زمینی بسیاری از مواد مضر از خاک و هوا تجمع دارد.

بهتر است سیب زمینی ها را به صورت پوست کنده سرخ کنیم یا به صورت بخارپز آن را آماده کنیم؛ زیرا در این حالت بیشترین مقدار عناصر مفید به ویژه پتاسیم، سدیم و ویتامین B 6 در آن ها باقی می ماند.

منبع: همگردی
انتشار: 8 اسفند 1399 بروزرسانی: 8 اسفند 1399 گردآورنده: 10az10.ir شناسه مطلب: 1572

به "باید و نبایدهای حیاتی در مصرف سیر و سیب زمینی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "باید و نبایدهای حیاتی در مصرف سیر و سیب زمینی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید