آجیل شبِ یلدا را چطور ضدعفونی کنیم؟

به گزارش مجله 10 از 10، کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه با تاکید بر خرید آجیل و تخمه و تنقلات شب یلدا از مراکز معتبر، از همه افراد خواست این اقلام خوراکی را قبل از مصرف ضدعفونی نمایند.

آجیل شبِ یلدا را چطور ضدعفونی کنیم؟

به گزارش خبرنگاران به نقل از ایسنا، بهمن خدادادیان با اشاره به خرید تخمه و آجیل و تنقلات در شب یلدا گفت: در شرایط کرونایی باید این اقلام خوراکی حتما قبل از مصرف ضدعفونی شوند و بهترین راه ضدعفونی کردن این خوراکی ها استفاده از حرارت است.

وی اضافه کرد: برای ضدعفونی کردن آجیل و تخمه باید آنها را به مدت 10 دقیقه در ماکروویو قرار دهیم.

این کارشناس بهداشت محیط توضیح داد: افرادی که مایکرویو ندارند می توانند تخمه و آجیل را در ماهیتابه ریخته و به مدت 10 تا 20 دقیقه روی شعله ملایم گاز حرارت دهند و به طور مداوم هم بزنند تا نسوزد.

وی یادآور شد: اگر آجیل و تخمه از 48 ساعت قبل خریداری شده و در محیط خشک نگه داشته شده باشد جای نگرانی نیست و می توان آن را مصرف کرد.

خدادادیان توضیح داد: حرارت دادن تخمه و آجیل روی بخاری هم امکانپذیر است، به شرط آنکه حرارت آن طوری باشد که ظرف یا ماهیتابه به خوبی داغ گردد و اگر یکی دو ساعت در این حالت بماند این خوراکی ها ضدعفونی می شوند.

وی در مورد خرید آجیل و تخمه شب یلدا هم گفت: توصیه اکید این است که این اقلام خوراکی حتما از مراکز

معتبر تهیه شوند، چرا که دستفروشان ممکن است آجیل کهنه عرضه نمایند.

خدادادیان با بیان اینکه احتمال کهنگی و وجود کپک در آجیل های ارزان قیمت وجود دارد، گفت: از مردم می خواهیم به هیچ عنوان از دستفروشان آجیل و تخمه خریداری ننمایند.

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 3 بهمن 1399 بروزرسانی: 3 بهمن 1399 گردآورنده: 10az10.ir شناسه مطلب: 1501

به "آجیل شبِ یلدا را چطور ضدعفونی کنیم؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آجیل شبِ یلدا را چطور ضدعفونی کنیم؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید