آشنایی با غذاهای تایلند

به گزارش مجله 10 از 10، تایلندی ها بسیار خوش خوراک هستند و حتی در هنگام احوالپرسی هم از هم میپرسند که آیا چیزی خورده؟ این فرهنگ باعث شده است که اهمیت به خوراک و تنوع غذایی در تایلند بالا باشد مخصوصا شهرهایی که مملو از گردشگر میشود تنوع بالایی از غذاها را دارند، در این میان این همه خوراکی جورواجور ما چندتا از معروفها را برایتان انتخاب کرده ایم.

آشنایی با غذاهای تایلند

تایلند کشور زیبایی ها دارای طبیعت های فوق العاده زیبا و مکان های تاریخی بسیاری می باشد ، علاوه بر این مکان های دیدنی ، دارای غذاهایی معروفی است که در بین توریستها و مسافران تور تایلند طرفداران بسیاری دارد، وعده های غذایی آنها بسیار کم حجم است از همین جهت اکثراً در حال غذا خوردن هستند به همین دلیل است که درصد افراد چاق بسیار اندک است و اغلب آنها اندام مناسبی دارند.

در تایلند مثل باقی کشورهای شرق و جنوب شرق آسیا، مردم چیزهایی می خورند که شاید برای گردشگران و مسافران تور تایلند عجیب و چندش آور باشد اما تایلندی ها متوجه این موضوع هستند و در شهرهای بزرگی مثل پوکت شاید به ندرت موارد این چنین دیده شود. البته به این معنی نیست که وجود ندارد. بلکه نسبتا کم است و همه غذاهایی که در کشور تایلند درست میشه بد و چندش آور نیست. مردم تایلند غذاهایی هم درست می کنن که گردشگران توریستی بتوانند میل کنند و همچنین می توانید رستوران هایی پیدا کنید که غذای حلال سرو می کنند.

تام یام گونگ یا سوپ تند میگو

تام یام گونگ یا سوپ تند میگو که یک غذای خوشمزه که برای هر وعده غذای می شود استفاده کرد که طمع تند و تقریبا ترش دارد که از موادی مانند فلفل ، برگ لیمو، آب لیمو ، موسیر ، سس ماهی و قارچ تهیه می شود.

سام تام یا سالاد پاپایا

سام تام یا سالاد پاپایا زیاد در تایلند دیده می شود که از تشکیل شده از گوجه فرنگی،لوبیا سبز، سیر ، چیلی وخود میوه پاپایا و بادام زمینی که طمع تند و کمی شیرین دارد.

تام خا گای سوپ کرم رنگی

تام خا گای سوپ کرم رنگی غذای سبک و خوش بویی است که آدم را به وجد می آورد که از مواد شیر نارگیل ، سیر، فلفل چیلی ، مرغ خرد شده ، کمی برگ کرفس درست شده است

گائنگ دائنگ

این غذا بیشتر شبیه سوپهای ایرانی ها است با رنگ قرمز که تند است که از خمیر کاری تند و گوشت خرد شده و کمی سبزیجات می باشد و طمع کمی تند و شیرین دارد

پد تایلندی

این غذا از دسته غذاهایی است که عموم مردم در تایلند سرو می کنند و به صورت نودل یا پاستا پخت می شود و از موادی مانند لوبیا، میگو ، بادام زمینی و سس مخصوص دریایی تهیه و با پیاز سرخ می شود

پد خائو

پد خائو ، غذایی است که در بین ایرانی ها برای خوردن ناهار محبویت خاصی دارد که از پیاز سرخ شده با برنج ، گوشت مرغ یا میگو یا خرچنگ و تخم مرغ و ادویه های خوش طعم تایلندی درست می شود

پد کراپو موسپ

از تندترین غذاهای تایلند که دهان را می سوزاند می توان پد کراپو موسپ را نام برد، مواد بکار رفته در پخت آن شامل گوشت های چرب ، ریحان ، فلفل ، سس سویا ، اسفناج و گردو می باشد.

گائنگ کئو وان کای

گائنگ کئو وان کای از سبزیجات خوشبو ، شیر نارگیل، بادمجان، مرغ ، فلفل ، خمیر کاری درست می شود که رنگ خاص آن که از رب کاری و خامه می باشد بسیار جذاب و خوش بو می باشد.

یام نوا

یام نوا از خوش خوراک ترین غذاهای تایلند است که از سیب زمینی پخته ، گوشت گوساله سرخ شده ، فلفل خشک ، پیاز ، نعناع ، لیمو و گیشنیز و ادوی های خوش رنگ و بو تشکیل شده است

کای مد ما مو آنگ

کای مد ما مو آنگ بیشتر ازآجیل های سرخ شده با مخلوطی از مرغ ، هویج ، ادویه تند ، عسل و قارچ تهیه می شود و بسیار شیرین است.

انتشار: 11 اسفند 1396 بروزرسانی: 26 آبان 1399 گردآورنده: 10az10.ir شناسه مطلب: 52

به "آشنایی با غذاهای تایلند" امتیاز دهید

1 کاربر به "آشنایی با غذاهای تایلند" امتیاز داده است | 5 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آشنایی با غذاهای تایلند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید