طرز تهیه بلال آب پز به 2 روش

به گزارش مجله 10 از 10، بلال آب پز یک میان وعده خوشمزه و مغزی است که به راحتی درست شده و با مقداری کره، نمک و فلفل یا شیر و شکر مزه دار می گردد. دو روش تهیه بلال آب پز در این مطلب ارائه شده که با استفاده از آن می توان دو طعم متفاوت را تجربه کرد.

طرز تهیه بلال آب پز به 2 روش

خبرنگاران | سرویس آشپزی - ذرت یکی از غلات سرشار از املاح و مواد معدنی است که همه قسمت های آن از دانه و کاکل ذرت گرفته تا روغن و آرد ذرت مورد استفاده قرار می گیرد. آرد ذرت یکی از مواد پرکاربرد در صنایع غذایی است که در تهیه انواع خوراک و شیرینی مانند بیسکویت با آرد ذرت، کیک اسفنجی با آرد ذرت و فرنی با آرد ذرت استفاده می شود.

بلال آب پز یکی از میان وعده های خوشمزه ایست که با استفاده از ذرت درست می شود و با نوعی سس مخصوص یا به صورت ساده سرو می شود. افراد بسته به ذائقه خود برای مزه دار کردن ذرت از نمک یا شکر استفاده نموده و آن را به روش های کبابی، گریل، بخارپز و آب پز درست می نمایند. بلال آب پز را با دانه های ذرت یا بلال درسته تهیه می نمایند و به عنوان یک عصرانه مغذی یا شام ساده و سبک مورد استفاده قرار می دهند. روش های آب پز کردن بلال را در این مطلب دنبال کنید.

1. طرز تهیه بلال آب پز

مواد لازم
ذرت2 عدد
کره3 قاشق غذاخوری
نمکبه میزان لازم
فلفلبه میزان لازم

دستور تهیه:

  1. در یک قابلمه عظیم که ذرت ها در آن جا بگیرد، آب ریخته و روی حرارت به جوش آورید.
  2. پوست ذرت ها را از قسمت غلاف بالای آن گرفته و بکشید تا کاملا جدا شوند.
  3. ذرت ها را زیر آب سرد بشویید تا قسمت های مویی آن جدا شده و تمیز شود.
  4. ذرت ها را در آب جوش قرار دهید و اجازه دهید، آب مجددا به جوش آید.
  5. از زمان جوش آمدن آب، 7 الی 10 دقیقه صبر کنید تا ذرت ها پخته و نرم شوند.
  6. با یک چنگال پخته شدن ذرت ها را تست کنید و اگر نرم شده بودند، از آب جوش خارج کنید.
  7. چوب سرانجامی ذرت را جدا نموده و ذرت را در بشقاب قرار دهید.
  8. کره را روی سطح ذرت بمالید، بسته به ذائقه خود کمی نمک و فلفل روی آن بپاشید و میل کنید.

نکته: نمک را از ابتدا به ذرت اضافه نکنید، چون باعث سفت شدن دانه های ذرت می شود.

2. طرز تهیه بلال آب پز

مواد لازم
بلال2 عدد
شیر1 لیوان
شکر1 قاشق مرباخوری

دستور تهیه:

  1. ابتدا پوست بلال ها را گرفته و تمیز بشویید، سپس آن ها را در قابلمه جاداری که بلال ها در آن جا بگیرند، قرار دهید.
  2. یک لیوان شیر را به همراه چند لیوان آب در قابلمه ریخته و کمی شکر روی بلال ها بپاشید.
  3. روی درب قابلمه را با یک تکه فویل کاملا بپوشانید، طوریکه هیچگونه هوایی داخل قابلمه نشود.
  4. قابلمه را روی حرارت متوسط رو به پایین قرار داده و حدود یک ساعت صبر کنید تا ذرت ها کاملا بپزند.
  5. برای اطمینان از پخته شدن ذرت ها، حرارت را خاموش نموده، کمی صبر کنید تا قابلمه خنک شود. سپس فویل روی درب قابلمه را بردارید و ذرت ها را تست کنید.

نکته: هنگام باز کردن فویل، مراقب باشید دست شما نسوزد، چون بخار زیادی در قابلمه جمع شده است.

بلال آب پز را می توانید به یکی از دو روش ارائه شده در فوق درست کنید که یکی شور و دیگری شیرین است. اگر تمایلی به خوردن بلال شیرین ندارید می توانید، شکر را از دستور دوم حذف کنید. همچنین می توانید یک سس کره ای خوشمزه درست نموده و از خوردن یک عصرانه دلچسب لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه سس کره ای
خامه3 قاشق غذاخوری
کره20 گرم
سیر له شده1 قاشق چایخوری
پودر پاپریکا1 قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز1/2 قاشق چایخوری
آبلیموی تازه1-2 قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده1-2 قاشق غذاخوری
نمکبه میزان لازم

دستور تهیه:

  1. کره را در قابلمه کوچکی ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا ذوب شود. همین که کره در حال ذوب شدن است، خامه را نیز به آن اضافه کنید.
  2. کره و خامه را خیلی سریع هم بزنید تا یکدست شوند و قبل از به جوش آمدن مخلوط، حرارت را خاموش کنید.
  3. سیر له شده، نمک، فلفل و پودر پاپریکا را اضافه نموده و هم بزنید.
  4. کمی آبلیموی تازه اضافه نموده، سس را بچشید و در صورت تمایل مقدار آبلیمو را بیشتر کنید.
  5. در سرانجام جعفری خرد شده را اضافه نموده و هم بزنید.
منبع: setare.com
انتشار: 20 اسفند 1399 بروزرسانی: 20 اسفند 1399 گردآورنده: 10az10.ir شناسه مطلب: 1595

به "طرز تهیه بلال آب پز به 2 روش" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه بلال آب پز به 2 روش"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید