کجای خانه گل بگذاریم؟ ؛ چگونگی چیدمان گیاهان در اتاق نشیمن ، با این 10 ایده کنج سبزتان را بسازید
به گزارش مجله 10 از 10، امروزه گیاهان در طراحی و زیبایی خانه های آپارتمانی جای خود را بیش از گذشته باز نموده اند، اما جا و چیدمان مناسب گیاهان متناسب با شکل گیاهان و نیازهای نوری هر گیاه فرق دارد.
خبرنگاران - گروه زندگی: گیاهان برای طراحی و دکوراسیون فضای داخلی خانه بسیار مناسب هستند. بعلاوه گیاهان می توانند میزان استرس شما را کاهش دهند و از طرفی با رنگ و عطر خود خانه شما را شاداب نمایند.
با چیدمان درست گیاهان می توانید محیطی دنج و دلپذیر هم در اتاق نشیمن خود ایجاد کنید تا از سرسبزی و نشاط آنها بهره مند شوید. اما نحوه چیدن گیاهان برای داشتن یک فضای سبز دلپذیر قواعد خاص خود را دارد:
- تصاویر | 9 ایده دکوراسیون خانه با گیاهان | خانه خود را با گل و گیاه سبز کنید
1. گیاهانی با میزان های متفاوت انتخاب کنید.
با انواع مختلف گیاهان برترین چیدمان را داشته باشید. برای ایجاد یک فضای دلچسب با زیبایی بصری کافی، میزان گیاهانی را که با هم گروه بندی می کنید، متفاوت در نظر بگیرید. به عنوان مثال، یک گیاه بزرگ تر مانند برگ انجیری یا لیراتا را در یک گوشه باز و گیاهان کوچک تر مانند ساکولنت ها را روی میز انتهایی یا طاقچه قرار دهید.
2. گیاهان خود را به صورت فرد بچینید.
گیاهان را در گروه های 3 تایی در اطراف اتاق نشیمن خود بچینید. یا از تعداد بیشتری گل بهره ببرید و مثلا 5، 7 یا حتی 9 گیاه را کنار هم قرار دهید.
برای ایجاد زیبایی و منظره بیشتر، گیاهان را در میزان و ارتفاع گیاهان متفاوت بچینید. به عنوان مثال، سعی کنید یک گیاه بزرگ را در وسط 2 گیاه کوچک تر قرار دهید.
3. شکل و نوع گیاهان متفاوت باشد.
انواع مختلفی از گیاهان را انتخاب کنید تا همگی شبیه هم نباشند. چند گیاه با برگ های بزرگ و پهن و چند گیاه با برگ های نازک یا بلند انتخاب کنید. به عنوان مثال، نخل های بزرگ برگ دار را در کنار کاکتوس های کوچک قرار دهید تا ترکیب زیباتری داشته باشید.
4. با انواع گلدان ها بعد ایجاد کنید.
کنج گیاهان خود را با گلداهایی در رنگ ها و شکل های مختلف بچینید. سعی کنید گلدان هایی با رنگ ها یا طرح های روشن انتخاب کنید. برای ظاهر مینیمالیستی تر، یک رنگ را با یک متریال اما در سایه های رنگی مختلف انتخاب کنید.
اگر تمایل به آبیاری بیش از حد گیاهان خود دارید، گلدان های سفالی را انتخاب کنید که ضد آب هستند.
گلدان های سرامیکی هم یک گزینه عالی برای گیاهان آپارتمانی هستند. آنها را روی میزها یا قفسه های خود به عنوان قطعات تزئینی بهره ببرید.
بهتر است گلدان هایی را انتخاب کنید که سوراخ های زهکشی در پایین آنها داشته باشد تا آب اضافی از آن خارج گردد. فقط حتما برای آنها زیر گلدانی در نظر بگیرید.
5. گیاهان را در ارتفاع های متفاوت در نشیمن بچینید.
می توانید با گذاشتن شلف یا قفسه، از همه جای اتاق نشیمن برای گیاهان خود بهره ببرید. به جای اینکه همه گیاهان خود را در یک سطح قرار دهید، آنها را در تمام فضا دکور کنید. یک گوشه خالی را با یک گلدان بزرگ پر کنید یا با چند گیاه آویز و آبشاری روی قفسه ها چشم ها را به سمت بالا بکشید. مثلا یک پیچک انگلیسی دنباله دار را در بالای قفسه کتاب یا پایه گیاه قرار دهید.
می توانید از محافظ هایی هم روی کف بهره ببرید و گیاهان خود را روی آن قرار دهید تا از خراشیدگی یا کثیف شدن جلوگیری کنید.
حتما از چند گلدان آویزان بهره ببرید تا فضا و زیبایی بصری اتاق تان چندبرابر گردد.
6. با یک گیاه چشم نواز کانون ایجاد کنید.
یک گیاه کوچک، اما چشم نواز را انتخاب کنید و آن را روی یک میز جلو مبلی قرار دهید تا یک نقطه کانونی به اتاق نشیمن خود اضافه کنید. به عنوان مثال، با سرخس می توانید در پی ظاهری جسورانه باشید.
7. گیاهانی مکمل اتاق خود انتخاب کنید.
گیاهان و گلدان هایی را انتخاب کنید که مکمل رنگ و سبک فضای اتاق شما باشند. رنگ کفپوش و مبلمان اتاق خود را در نظر بگیرید. بعلاوه سبک چیدمان خود را هم در نظر بگیرید.
8. با گیاهان خلق و خوی خود را بهبود دهید.
کاهش اضطراب و کاهش استرس از خواص درمانی گیاهان است. گیاهان نه تنها زیبا هستند، بلکه فواید روانی بسیار زیادی دارند. برای یاری به تصفیه هوا هم، گیاهانی مانند گیاه مار را انتخاب کنید. گیاهان معطری مانند اکالیپتوس یا اسطوخودوس را برای رایحه درمانی انتخاب کنید. برای بهتر شدن حال و روانتان بهتر است از گیاهانی که مورد علاقه شما هستند و حس خوبی به شما انتقال می دهند بهره ببرید.
بعضی از گیاهان حتی دارای خواص دارویی هستند. به عنوان مثال، می توانید از گیاه آلوئه ورا برای درمان تحریکات پوستی بهره ببرید. به سادگی یک برگ بیرونی بزرگ را ببرید و ماده ژل مانند آن را روی سوختگی های جزئی فشار دهید.
9. برترین مکان را برای چیدمان گیاهان انتخاب کنید.
- 8 راه حل برای جلوگیری از گرمازدگی گیاهان | چگونه تنش گرمایی گیاهان را در تابستان کم کنیم؟
باید ببینید چه شرایطی به رشد گیاهان شما یاری می نماید. با یک جست وجوی سریع در اینترنت می توانید دستورالعمل های مراقبت از انواع گیاهان را بیابید. حتماً دما را در نظر بگیرید.
تحقیقات نو نشان می دهد که محدوده دمایی توصیه شده برای گیاهان آپارتمانی بین 21 تا 27 درجه سانتی گراد است. به میزان نور خورشید و میزان آبی که گیاه شما هم احتیاج دارد، توجه کنید.
10. گیاهان را در مسیر تردد نچینید.
گیاهان خود را دور از خروجی ها و دور از بچه ها کوچک و حیوانات خانگی نگه دارید. برای احتیاط، مطمئن شوید که هیچ کس با گیاهان شما برخورد نمی نماید. همواره قبل از خرید یک گیاه آپارتمانی برچسب هشدار را آنالیز کنید تا مطمئن شوید که سمی نیست.
منبع: همشهری آنلاین