هوشیاری مالباخته دزد را لو داد، فروش اموال سرقتی در سایت دیوار
به گزارش مجله 10 از 10، به گزارش خبرنگاران 30شهریور ماه سال گذشته بود که مرد نوازنده ای با پلیس 110 تماس گرفت و از دزدیده شدن سازهای موجود در آموزشگاهش اطلاع داد.

پس از اعلام این گزارش ماموران با حضور در محل متوجه شدند تعداد 15 ساز گوناگون با قیمت های بالا به سرقت رفته اند و دزد نیز به راحتی با باز کردن در بوسیله کلید وارد دفتر شده بود. نوع سرقت از آکادمی نشان می داد پای یک آشنا در میان است.
مرد نوازنده در اظهاراتش اینگونه بیان نمود که حدود چند روزی بود که از خارج برایم سازهای گران قیمت مانند گیتار و ویلون فرستاده بودند. یکی از آشنایانمان در کانادا مستقر است و این سازها را از همانجا ارسال نموده بود. امروز صبح وقتی به آکادمی آمدم متوجه شدم یک نفر دزد بدون اینکه با چیزی دیگر کار داشته باشد وارد آکادمی شده و تمام دستگاه هارا به سرقت برده است .
پس از اینکه خود مرد نوازنده نیز پی برد این سرقت کار یکی از آشنایان است اظهار کرد که در خصوص این سازها تنها با همسایه هایم صحبت نموده بودم .آن شخص مردی بود که قرار شده بود فرزندش را برای ثبت نام به آکادمی بیاورد. پس از این به دستور بازپرس علی وسیله ایردموسی جست و جوها برای پیدا کردن سازهای سرقتی مرد نوازنده آغاز شد تا جایی که تمام افراد مظنون به دادسرا احضار شدند اما همگی اظهار بی اطلاعی می کردند تا اینکه مرد نوازنده در اواخر سال گذشته به دادسرا مراجعه کرد و به قاضی پرونده بیان کرد که یک ساز فروشی در سایت دیوار دیده است و تمام معینات این ساز با یکی از سازهای فوق العاده من که قیمتی در حدود 10 میلیون تومان داشت می خواند.
پس از معین شدن این موضوع رسیدگی به این موضوع در دستور کار اداره آگاهی نهاده شد و دوباره پرونده به جریان افتاد. اینگونه معین می گردد آگهی کننده ساز در سایت دیوار یکی از صاحب مغازه هایی است که در تهرانپارس مغازه ساز فروشی دارد. پس از احضار این مرد در دادسرا دستگاه مورد نظر ضبط شد و مرد صاحب مغازه بیان کرد که ساز را از یکی از آشنایانش خریده است.
او در ادامه گفت که مراد همان مردی که ساز را از او خریدم چند دستگاه دیگر هم برایم آورده بود اما در بین آن همه من از این ساز خوشم آمد و همین را انتخاب کردم تا اینکه فهمیدم این ساز در این منطقه به فروش نمی رود و آن را به صورت آگهی در سایت دیوار گذاشتم و امروز متوجه شدم که اداره آگاهی این ساز را دزدی اعلام نموده است.
پس از احضار مراد در دادسرای ویژه سرقت معین شد تمام سازها از یک فرد خریداری شده بود و مراد همه آنها را فروخته. مراد ادعا کرد هوشنگ فردی است که ساز ها را به من فروخته است. پس از آنالیز های بازپرس معین شد هوشنگ در زندان رجایی شهر به سر می برد و تمام اموال ضبط شده به صاحب ساز بازگردانده شد. با اینحال به دستور قاضی ایردموسی تحقیقات در زمینه این سرقت ادامه دارد و تا روشن شدن تحقیقات، متهم تحت بازپرسی های فنی و تخصصی پلیسی در اختیار اداره آگاهی نهاده شد.
منبع: خبرگزاری مهر