مدال طلای قطر را به عشق همسرم و برای شادی روحش به دست آوردم
به گزارش مجله 10 از 10، به گزارش خبرنگاران، کسب نشان طلا و رکورد شکنی در بازی های پارالمپیک آتن، کسب نشان های طلا و نقره از مسابقات فسپیک مالزی، کسب یک نشان طلا و دو برنز از مسابقات پاراآسیایی گوانجو، کسب دو مدال نقره و برنز از مسابقات پاراآسیایی اینچئون ماحصل فعالیت صالح فرج زاده در سال های گذشته در رشته دو و میدانی بوده است.

با تور قطر از مروارید خلیج فارس دیدن کنید.
قهرمان طلایی رقابتهای دنیای قطر در مورد آمادگی اش برای این مسابقات به فدراسیون جانبازان و معلولان گفت: بعد از مسابقات پاراآسیایی اینچئون به صورت مرتب هفته ای سه جلسه تمرینات پرتابی و سه جلسه تمرینات بدنسازی انجام می دادم و از آنجا که خودم نیز در هلال احمر خدمت می کنم و مسئول بخش ورزش هستم، فعالیت هایم را به گونه ای تنظیم کردم که هم به کار و هم به ورزش برسم. البته تا زمانی که همسر مرحومم در قید حیات بود، مسئولیت های مربوط به منزل و بچه ها بر عهده وی بود اما از مرداد ماه سال جاری که از دنیا رفت، علاوه بر مسئولیت ها قبلی، رسیدگی به وضعیت منزل و بچه ها را نیز خودم انجام می دادم.
وی در این زمینه افزود: من دو دختر 4 و 9 ساله دارم و می بایست خودم و فرزندانم را در شرایط سخت بعد از فوت همسرم مدیریت می کردم. یک ماه بعد از این اتفاق تلخ نتوانستم تمرین کنم و نزدیک مسابقات هم بود. بعد از یک ماه و در شهریور، دوباره کوشش کردم آمادگی ام را به دست آورم و تمریناتم را آغاز کردم که خوشبختانه به لطف خدا روز به روز شاهد پیشرفت و افزایش رکوردها بودم.
صالح فرج زاده خاطر نشان کرد: عاملی که بیش از هر چیز من را به ادامه دادن این راستا ترغیب می کرد، عشق به همسرم بود و آرزو داشتم با کسب خوشرنگ ترین نشان در مسابقات دنیای، روح آن مرحوم را شاد کنم و خوشحالم که این رخ داد.
وی اضافه نمود: هنگامی که در قطر بودیم متاسفانه پدرم را از دست دادم و به همین خاطر بعد از مسابقات پرتاب وزنه، دیگر نتوانستم در مسابقات پرتاب دیسک شرکت کنم. اما خوشبختانه با کسب همان نشان طلا، به سهمیه مستقیم پارالمپیک ریو دست یافتم.
ملی پوش تیم دو و میدانی گفت: از ابتدا که وارد ورزش دو و میدانی شدم، همه چیز را در سطح بالا برای خودم تعریف کردم. به عنوان مثال اولین گام را موفقیت در مسابقات کشوری نگذاشتم و گفتم باید در مسابقات دنیای مقام کسب کنم. حالا هم بعد از سال ها، هنوز همین طور فکر می کنم و دوست دارم تا جایی که در توانم هست در عرصه های مختلف بین المللی و دنیای حضور داشته باشم و برای کشورم افتخار کسب کنم.
صالح فرج زاده که تحصیلاتش را در کارشناسی ارشد تربیت بدنی به خاتمه برده، اضافه نمود: وقتی تحصیلاتم در رشته عمران به خاتمه رسید، به همراه همسرم از مقطع کارشناسی در رشته تربیت بدنی شاغل به تحصیل شدیم و همراه هم مقطع کارشناسی ارشد را نیز به خاتمه بردیم. علاقه دارم تحصیلاتم در این رشته را تا مقطع دکترا ادامه دهم و بتوانم روزی تجربیاتی که در این زمینه داشتم را در اختیار دیگران قرار دهم.
وی درمورد علاقه فرزندش به رشته دو و میدانی گفت: ثنا، دختر بزرگم با من سر تمرین می آید و وزنه های سبک را پرتاب می نماید. بعضی از تکنیک ها را به او آموزش داده ام و ثنا هم به این رشته ابراز علاقمندی می نماید و می خواهم چند سال دیگر او را برای مسابقات دانش آموزی آماده کنم.
دارنده نشان طلای پارالمپیک آتن در خاتمه گفت: از تمام افرادی که در موفقیت های من نقش داشته اند، متشکرم، به خصوص مسئولان فدراسیون، کمیته ملی پارالمپیک، مسئولین انجمن دو ومیدانی و مربیان خوبم آقایان بهمن رضایی و فیروز کاظم زاده و نیز آقای کشفیا مسئول هیات آذربایجان شرقی. امیدوارم با کسب بهترین صندلی در پارالمپیک ریو زحمات تمامی این عزیزان را جبران کنم.
در مسابقات دنیای دو و میدانی قطر، سیامک صالح فرج زاده در ماده پرتاب وزنه با ثبت رکورد 11 متر و 52 سانتی متر به نشان طلا و عنوان قهرمانی دنیا دست یافت.
منبع: خبرگزاری مهر