فاصله قیمتی 20 تا 30 درصدی بین قیمت دام زنده و مراکز تولید

به گزارش مجله 10 از 10، به گزارش خبرنگاران، علایی مقدم، رئیس سازمان امور عشایر کشور با اشاره به افزایش قیمت گوشت قرمز طی هفته های اخیر، از فرایند نظارت بر بازار خرده فروشی به شدت انتقاد کرد و گفت: مصرف سرانه گوشت قرمز در کشور به دلیل کرونا کاهش پیدا کرده و از 9.6 کیلوگرم به 6.5 کیلوگرم رسیده و ما طی این مدت با مازاد تولید هم روبرو بوده ایم. بررسی های ما نشان می دهد که میانگین قیمت لاشه گوشت قرمز در کشور بین 105 تا 110 هزار تومان و میانگین قیمت دام زنده 45 هزار تومان در هر کیلوگرم است بنابراین چه دلیلی وجود دارد که در خرده فروشی ها گوشت را کیلویی 170 هزار تومان بفروشند؟

فاصله قیمتی 20 تا 30 درصدی بین قیمت دام زنده و مراکز تولید

وی شرح داد: فاصله ای که بین قیمت دام زنده و مراکز تولید تا مراکز عرضه وجود دارد، به دلیل کوتاهی دستگاه های نظارتی و عدم نظارت است و گاهی شاهد هستیم که در منطقه ها مختلف عرضه هم بین 20 تا 30 درصد اختلاف قیمت وجود دارد بنابراین از تعزیرات حکومتی و بازرسی اصناف درخواست داریم که با سرعت و جدیت تمام به این حوزه ورود کنند و اجازه ندهند هرکس به هر قیمتی که دوست دارد گوشت را به دست مصرف کننده برساند.

منبع: تسنیم

منبع: تجارت نیوز
انتشار: 27 مهر 1400 بروزرسانی: 27 مهر 1400 گردآورنده: 10az10.ir شناسه مطلب: 1943

به "فاصله قیمتی 20 تا 30 درصدی بین قیمت دام زنده و مراکز تولید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فاصله قیمتی 20 تا 30 درصدی بین قیمت دام زنده و مراکز تولید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید