ضدعفونی کردن میوه ها و سبزی ها در روزهای کرونایی

به گزارش 10 از 10، مصرف سبزی و میوه برای تقویت ایمنی بدن در روزهای کرونایی از اهمیت بالایی برخوردار است اما این خوراکی ها باید قبل از مصرف به شکل مناسبی ضدعفونی شوند تا خود آن ها عامل بیماری نشوند.

ضدعفونی کردن میوه ها و سبزی ها در روزهای کرونایی

جهت دریافت مشاوره خدمات طراح کاتالوگ از بهترین و مجربترین طراحان کشور همراه ما باشید. از طراحی تا چاپ کاتالوگ های تبلیغاتی حرفه ای را با بهترین قیمت از ما بخواهید.

به گزارش خبرنگار حوزه پزشکی و بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری 10 از 10، مصرف سبزی و میوه برای تقویت ایمنی بدن در روزهای کرونایی از اهمیت بالایی برخوردار است اما این خوراکی ها باید قبل از مصرف به شکل مناسبی ضدعفونی گردد تا خود آن ها عامل بیماری نشوند. برای ضدعفونی میوه ها و سبزی ها حتماً باید مراحل زیر را انجام دهید:

  1. برای شستن و ضدعفونی کردن میوه و سبزی ها باید در ابتدا دست ها را به خوبی بشویید.
  2. محلولی با ترکیب آب و نمک یا آب و جوش شیرین و یا آب و سرکه تهیه نموده و میوه و سبزی ها را به صورت جداگانه در این محلول قرار دهید.
  3. همچنین ضروری است که مدت 5 دقیقه میوه ها و سبزی ها در این محلول ها بمانند تا به طور کامل ضدعفونی شوند.
  4. بعد از گذشت پنج دقیقه با آب سرد آن را آبکشی نموده و در یک ظرف تمیز قرار دهید.

4145

منبع: خبرگزاری دانشگاه آزاد آنا
انتشار: 25 مهر 1399 بروزرسانی: 25 مهر 1399 گردآورنده: 10az10.ir شناسه مطلب: 1306

به "ضدعفونی کردن میوه ها و سبزی ها در روزهای کرونایی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ضدعفونی کردن میوه ها و سبزی ها در روزهای کرونایی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید