خبرنگاران تداوم خشکسالی ها در چهارمحال و بختیاری منجر به خودسوزی دشت دهنو شد
به گزارش 10 از 10، شهرکرد-خبرنگاران- مدیرکل حفاظت محیط زیست چهارمحال و بختیاری با اشاره به کاهش بارش ها گفت: تداوم خشکسالی های دهه اخیر در استان منجر به خودسوزی دشت دهنو بروجن شد.

شهرام احمدی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار خبرنگاران تاکید نمود: با تداوم خشکسالی ها و پایین رفتن سطح آب های زیرزمینی، خودسوزی و مسائل ناشی از آن برای دشت ها ایجاد می گردد.
وی اضافه نمود: دشت دهنو شهرستان بروجن از حدود 20 روز قبل دچار خودسوزی شده است که مهار آن احتیاجمند بارندگی است.
احمدی دشت هایی مانند دشت دهنو را از نظر غذایی بسیار غنی اعلام و توضیح داد: برای مهار خودسوزی دست دهنو شهرستان بروجن به بارش نزولات آسمانی احتیاج است.
احمدی توضیح داد: اداره کل حفاظت محیط زیست چهارمحال و بختیاری با استفاده از خودروهای آتش نشانی و تانکرهای حمل آب نسبت به آب پاشی منطقه اقدام کرد.
وی یادآور شد: شروع بارندگی ها و نزولات جوی در خاموش کردن و مهار خودسوزی دشت دهنو نقش مستقیم دارد.
مدیرکل حفاظت محیط زیست چهارمحال و بختیاری گفت: تداوم خشکسالی ها و پایین رفتن سطح آب های زیرزمینی یک بحران و هشدار جدی به شمار می رود.
به گزارش خبرنگاران، دشت دهنو در 20 کیلومتری بروجن واقع شده که در زمان حیات، مکانی برای پرندگان مهاجر از قبیل خروس کولی، اگرت ها، حواصیل، اردک و مرغابی ها در فصل پاییز و زمستان بوده است.
منبع: ایرنا